Sport, Spieren en Ontspanning

Cilly Massage


Bij Cilly Massage kunt u genieten van een heerlijke ontspanningsmassage, een sportmassage of een voet- en onderbeenmassage. Elke massage is afgestemd op de behoefte van uw lichaam.

Cilly Massage

Massages


Ontspanningsmassage

Voor wie spanning in zijn lichaam ervaart, is een massage een fijne ervaring, die bijdraagt tot rust in lichaam en geest. Door overbelasting, stress, of een verkeerde houding, kunnen er klachten ontstaan, waarbij de spieren onder spanning staan en pijnlijk worden. Een massage zorgt voor betere doorbloeding van de spieren, waardoor de klachten zullen verminderen en bewegen minder stijf of pijnlijk voelt. Ontspanning is belangrijk voor het functioneren van ieder mens.

Sportmassage

Sportmassage is bedoeld voor mensen die sporten, maar kan ook geschikt zijn voor niet-sporters. Bij een sportmassage gaat de aandacht voornamelijk naar het bevorderen van het herstel van spieren, na het sporten. Het zorgt vooral voor een betere bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Een gerichte sportmassage en daarna voldoende water drinken, bevordert het herstel en helpt blessures te voorkomen.

Als onderdeel van de sport-en ontspanningsmassage, kan ook Cupping worden toegepast. Hierbij word gebruik gemaakt van een siliconen cup, die op de huid wordt geplaatst en een vacuüm creëert. Dit wordt vooral toegepast bij spierspanning en spierknopen en het zorgt, plaatselijk, voor extra doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en zal de spanning afnemen.

Voet- en onderbeenmassage

Onze voeten hebben veel te verduren!!! Ze dragen dagelijks ons gewicht en zijn opgebouwd uit veel botjes, spieren, pezen en bandjes en staan in contact met de rest van ons lichaam. Het is daarom van groot belang, dat we goed voor onze voeten zorgen. Goed passend schoeisel is daarom erg belangrijk. Daarnaast kan een regelmatige voetmassage helpen om klachten te voorkomen en een goede doorbloeding te stimuleren. Het is heerlijk ontspannend en houd de voeten soepel.

Ben je aan een massage toe?

Bel gerust voor verdere informatie, of een afspraak.

Cilly Massage

Tarieven


Ontspanningsmassage

30 minuten: € 25,-

60 minuten: € 45,-

Sportmassage

30 minuten: € 25,-

60 minuten: € 45,-

Voet- en onderbeenmassage

30 minuten: € 25,-

© Copyright 2021. Cilly Massage – ZienWebdesign