Cilly Massage

Over


Mijn naam is Cilly Bouwmeester, maar sinds mijn pubertijd kent iedereen mij als Sylvia. Dit vond ik toch als meisje iets beter klinken en dat is altijd zo gebleven. Toen ik voor mijn massagepraktijk een naam zocht, leek het me erg leuk, om mijn originele geboortenaam hiervoor te gebruiken. Vandaar: ”Cillymassage”

Na een druk leven, waarin voornamelijk de zorg voor kinderen, kleinkinderen en later mijn demente moeder, voorop stond, werd het tijd om stil te staan bij mijn eigen interesses. Door de jaren heen was ik graag in beweging: fitness, aerobics, yoga, tennis en veel lopen met de hond, heerlijk!!! Ik kwam er achter, dat door te bewegen, ik lekker in mijn vel zat. Dit, in combinatie met het graag zorgen voor anderen, bracht me bij de opleiding Sportmassage, welke ik inmiddels met positief resultaat heb afgerond.

Sportmassage is voor mij een mooie manier om mensen te helpen lekkerder in hun vel te zitten. In deze tijd van stress kun je klachten ervaren, zoals stijve en pijnlijke spieren. Een lichaamsmassage kan er dan voor zorgen, dat er een beter doorbloeding en een ontspannend gevoel op gang komt. Een massagebehandeling kan helpen ter voorkoming van blessures, als voorbereiding op het sporten, of om heerlijk de tijd en aandacht voor jezelf te nemen als ontspanning.

Momenteel volg ik de opleiding Sport-/massagetherapie, waardoor ik nog meer inzicht krijg in het functioneren van het menselijk lichaam. Het verbeteren van blessures, stress en pijnklachten, is hierbij het uitgangspunt.

Ben je aan een massage toe?

Bel gerust voor verdere informatie, of een afspraak.

© Copyright 2021. Cilly Massage – ZienWebdesign